Motion Design

De merkessentie
komt tot leven.

Jouw visuele DNA in beweging. Video is een enorm belangrijk deel in de presentatie van jouw merk en onder video verstaan we zeker niet alleen ‘filmpjes’. De elementen van jouw Branding kunnen ook bewegen, dit nemen we standaard mee tijdens onze Branding trajecten.

Daarnaast zetten we onze kennis ook in voor diverse animaties, van script tot complete uitwerking. We buigen ons over de opzet van deze animatie producties.

Neem contact op

Wat we doen

Het zo helder mogelijk overbrengen van een complex onderwerp of het vertalen van het gevoel van jouw merk naar een interactieve en bewegende motion designs. Dat is waar we goed in zijn.

 

Motion Graphics

Binnen motion graphics verstaan we het ontwerp van beweging binnen jouw merk. Het visuele DNA wat ontstaat in de branding vertalen we door naar een passende beweging en gevoel.

Deze bewegingen vertalen we door in logo animaties, geanimeerde elementen en meer.

Animaties

Volledige animatie producties om een boodschap over te brengen aan jouw doelgroep. We zetten onze kennis in om visueel aantrekkelijke en heldere animaties te ontwikkelen. Van script tot daadwerkelijke uitwerking.

Interactieve video

Al onze kennis in digital combineren? Jazeker! We ontwikkelen interactieve video’s waarbij de gebruiker kan klikken en reageren op de video. Op deze manier creëren wij duidelijke e-learnings en explainers.

 

Jouw verhaal vertellen in beweging?

Stuur Kees een email.
Neem contact op