Creators of valuable visual communication
 

Re-Branding en beeldgenerator

Agnes Tomesen

Vraag

Kunnen we meer eenheid in onze visuele communicatie krijgen? Er is behoefte aan een professionele uitstraling en consistente manier van online en offline presenteren.

Resultaat

We hebben met de bestaande styling elementen een vernieuwende grid opgezet. We hebben hier regels aan verbonden voor het gebruik. Ook zijn we nieuwe iconische illustraties op gaan zetten om vaste onderdelen met dezelfde uitstraling te kunnen communiceren, zoals taxatie, verkoop, in de spotlight en 3D binnenkijken.

Daarnaast hebben we de beeldgenerator opgezet, zodat de klant zelf super simpel met een divers aantal templates beelden kan creëren en publiceren op social media.

Content Creatie

Een makelaar wil zo goed mogelijk een huis presenteren. Ze willen dit efficiënt doen. En zo goed mogelijk en professioneel online publiceren. Hiervoor hebben we onze slimme tool de beeldgenerator ingezet. In een paar simpele stappen wordt de één na de andere goed uitziende banner gepubliceerd. Klant blij, wij blij.

Brochures

De verkoop of aankoop van een huis is niet niks. Dan wil je graag weten wat je te wachten staat en waar je rekening mee moet houden. We hebben de brochures hiervoor aanzienlijk verbeterd en een duidelijk onderscheid gemaakt.

Online bedrijfspresentatie

Voor de social media bedrijfspagina’s en de website hebben we de omslagafbeeldingen en profielen in de juiste stijl gezet.

Creators of valuable visual communication
 
Meld je aan voor de studio CEL stories nieuwsbrief!
Even voorstellen
Volgende stap
Het bericht
Volgende stap
De laatste gegevens