Agnes Tomesen Makelaardij

Lokaal zichtbaar en effectief

Vraag

Kunnen we meer eenheid in onze visuele communicatie krijgen? Er is behoefte aan een professionele uitstraling en consistente manier van online en offline presenteren.

Antwoord

We hebben de bestaande styling elementen in een grid opgezet. Ook hebben we nieuwe iconische illustraties opgezet om vaste onderdelen met dezelfde uitstraling te kunnen communiceren, zoals taxatie, verkoop, in de spotlight en 3D binnenkijken. Via de beeldgenerator kan de klant zelf super simpel met unieke templates beelden creëren en publiceren op social media en de website. De website is een verlengstuk van de Branding en is gekoppeld met een API aan het CRM. Zo is het aanbod van woningen altijd actueel en worden formulieren direct in het CRM geschoten. Super efficiënt!

Online bedrijfspresentatie

Voor de social media hebben we de omslagafbeeldingen en profielen in de juiste stijl gezet. Daarnaast hebben we het website ontwerp en de ontwikkeling gerealiseerd.

De website geeft een mooie weergave van hoe het bedrijf voor zijn klanten gaat. Regionaal, lokaal met volle inzet. Naast de API koppeling vanuit Realworks voor het eenvoudig presenteren van woningen wordt de site professioneel gepresenteerd met eigen fotografie en video.

Flexibele Content Creatie

Een makelaar wil zich onderscheiden, professioneel en duidelijk presenteren en daarnaast het aanbod zo goed mogelijk laten zien. Dit zo efficiënt mogelijk met een professionele online publicatie. Hiervoor hebben we onze slimme tool de beeldgenerator ingezet. In een paar simpele stappen wordt de één na de andere goed uitziende banner gepubliceerd. Klant blij, wij blij.

We hebben in de regio gefotografeerd en daarnaast hebben we een persoonlijk verhaal gefilmd. Een portret van moeder en zoon. Van zakenpartners.

Om extra op te vallen en de werknemers mooi te profileren hebben we gave portretten vast gelegd.

Brochures

De verkoop of aankoop van een huis is niet niks. Dan wil je graag weten wat je te wachten staat en waar je rekening mee moet houden. We hebben de brochures hiervoor aanzienlijk verbeterd en een duidelijk onderscheid gemaakt.

Ook zo’n succesvolle case voor jouw bedrijf?

Stuur Cees een email.