Digital

Maatwerk tools en slimme
digitale oplossingen.

Jouw merk wordt een stralend middelpunt op het world wide web. Een vertrouwd en gebruiksvriendelijk ontwerp voor jouw digitale oplossing, met altijd een unieke uitstraling. Al onze digitale producten worden op maat gemaakt. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste technologieën en streven we voortdurend naar de beste kwaliteit.

Gebruiksvriendelijk, converterend en toekomstbestendig. Dit zijn de belangrijkste uitgangspunten voor onze digitale oplossingen. Binnen de digitale wereld is alles mogelijk, althans zo denken wij bij studio CEL! We zetten onze technische skills in voor bijvoorbeeld slimme tools, API-connecties, CRM-koppelingen en meer.

Neem contact op
1/4

Think

Voor we starten met de uitwerking kijken we naar jouw wensen. Wat is er technisch mogelijk en wat zou een logische opzet zijn voor de digitale oplossing? Met onze kennis geven we je passend advies en creatieve ideeën om de beste resultaten te behalen.

Samen kijken we naar het doel en te behalen eindproduct. Waar komt de focus op te liggen? Wie gaat het gebruiken? Op welk apparaat verwachten we de meeste bezoekers? Al deze vragen geven antwoord op het plan wat hier vervolgens uit komt.

2/4

Create

Het plan wordt uitgetekend in een schets. Via een aantal wireframes bepalen we welke elementen er gebruikt moeten worden. De elementen worden op de juiste plek gezet en verder uitgewerkt in het digitale ontwerp.

Jouw huisstijl wordt samengegoten met de gemaakte schetsen. We maken een uniek ontwerp op, passend bij jouw wensen en vraag. Dit ontwerp kun je digitaal inzien via een live prototype. Je voelt direct de gebruiksvriendelijkheid van het design, een ideale manier om de digitale oplossing in te zien en uit te testen.

Na akkoord wordt het ontwerp omgezet in code. Onze digital developer Sander zorgt dat iedere pixel op de juiste plek komt te staan. We houden van een uitdaging en originaliteit, dit zie je terug in de ontwerpen en uitwerking. Door gebruik te maken van de nieuwste technische ontwikkelingen maken we innovatieve designs.

Voordat we alles doorsturen wordt de digitale oplossing uitvoerig getest. Elke link en pagina wordt gecheckt zodat we 100% zeker zijn van topkwaliteit en een volledig functionerende website.

3/4

Publicate

Daar is dan het resultaat! Jouw nieuwe digitale oplossing. Altijd ruim opgeleverd voor de afgesproken deadline.

Bij de oplevering van het concept heb je zelf de kans om het een en ander te testen. Zijn er toch nog zaken die missen of die je graag anders ziet? Dan kijken we samen naar de beste oplossing. We maken een lijstje met alle to-do’s en werken deze snel af zodat de digitale oplossing ook bewonderd kan gaan worden door de gebruikers.

Pak de champagne er maar bij! Het is tijd om de digitale oplossing te publiceren.

4/4

Rethink

Via een onderhoudscontract wordt de digitale oplossing maandelijks bijgehouden. Deze blijft volledig up-to-date, wel zo prettig. 😉

Mocht je later nieuwe plannen hebben, zoals de inzet van een online marketingcampagne, kan het zijn dat je website hier ook op moet aansluiten. We doen regelmatig A/B testen om te zien wat het beste werkt.

Hoe staat het ervoor? We kijken graag samen met je naar nieuwe digitale mogelijkheden. Een automatische koppeling met een extern systeem kan bijvoorbeeld ingezet worden om een proces sneller of simpeler te laten verlopen.

Werk

We hebben een aantal projecten uitgelicht voor je. Binnen deze projecten hebben we onze branding skills optimaal ingezet.

Bekijk al ons werk

Wil je meer weten over Digital?

Stuur Kees een email.
Neem contact op
Even voorstellen
Volgende stap
Het bericht
Volgende stap
De laatste gegevens