Motion design

Alles wat wij met bewegend beeld creëren valt onder Motion Design. We maken de mooiste videoproducties. Van campagnes, interviews tot sfeerimpressies. Voor het vertellen van complexe verhalen ontwikkelen we geregeld animaties. Van script, storyboard tot animeren, alles doen we in eigen huis en/of met specialisten. Voor video’s of het verbeelden van een enkel logo maken we hele vette korte motion graphics. Dit zijn korte animaties die vaak als een loopje door blijven animeren. Deze worden vaak gebruikt als intro of outro bij video’s.

Video Producties

Wij hanteren de pyramide video strategie: HERO – HUB – HYGIENE. Binnen deze strategie maken we niet alleen een eindproduct, we creëren een database van video’s die zowel voor de content marketing ingezet kan worden en als Brand Movie.

  • HYGIENE – Teasende korte edits met een duidelijk afgekadert doel, presentatie.
  • HUB – Individuele verhalen die op zichzelf staan.
  • HERO – Samenvatting van de verschillende verhaallijnen die samen de overkoepelende Brand Movie presenteren.

Hiernaast de HUB over Kunst en cultuur voor de ontdek R.

Animaties

in het verlengde van Illustraties en Infographics ontwikkelen wij ook animaties. Het wordt steeds belangrijker om je verhaal goed en beeldend te vertellen. Is het verhaal te complex om in 1 beeld te vatten of wil je gewoon opvallen tussen de rest dan zijn animaties hiervoor ideaal.

Motion Graphics

Voor video’s of het verbeelden van een enkel logo maken we hele vette korte Motion Graphics. Dit zijn korte animaties die vaak als een loopje door blijven animeren. Deze worden vaak gebruikt als intro of outro bij video’s.

Neem contact op