#kaartjevoorbrabant

Liefdesverklaring aan Brabantse horeca

Vraag

Hoe kunnen we de mooiste plekjes in Brabant op de kaart zetten en de recreatieve ondernemers helpen om zichzelf te presenteren voor een groter publiek?

Antwoord

Met de beeldgenerator, de liefdadigheidsactie www.kaartjevoorbrabant.nl en de campagnes hier omheen zijn we erin geslaagd om een positief beeld van Brabant te creëren bij de ondernemers en ontvangers/bezoekers van VisitBrabant.

Voor de campagne #kaartjevoorbrabant steken we de ondernemers een hart onder de riem! De ontwikkeling van de online kaartjes tool, fotografie, animatie en campagne beelden maken de campagne tot een lopend geheel.

Campagne #kaartjevoorbrabant

Wie verdient jouw hart onder de riem? Geef jouw favoriete ondernemer(s) met dit kaartje dat extra beetje energie in opmaat naar het nieuwe toeristische seizoen.

Of het nu je favoriete terras, restaurant of event is. Die bevriende straatartiest, dat gastvrije theater of die bevlogen B&B-eigenaar. Hier kun je hen met jouw persoonlijke digitale kaartje ludiek, simpel en snel een hart onder de riem steken na deze lastige tijd.

Voor jou gratis, voor de ontvanger onbetaalbaar!

Geluid aanzetten Geluid uitzetten
Geluid aanzetten Geluid uitzetten

Ook zo’n succesvolle case voor jouw bedrijf?

Stuur Cees een email.