VisitBrabant Review Toolkit

Samen bouwen we aan een sterke reputatie van de Noord-Brabantse vrijetijdssector

Vraag

Hoe kunnen we ondernemers binnen de Noord-Brabantse vrijetijdssector op een makkelijke en laagdrempelige manier motiveren om méér reviews te verzamelen voor hun eigen organisatie?

Resultaat

De Review Toolkit is de uitkomst. Deze maatwerk online tool maakt het voor de ondernemers enorm simpel om zelf aan de slag te gaan met het creëren van materialen voor het verzamelen van reviews. Naast het kunnen aanmaken motiveert de toolkit ook aan de slag te blijven met het verzamelen van reviews door middel van de inzet van een stukje marketing automation.

Gemakkelijk zelf review materialen genereren

De Review Toolkit van VisitBrabant geeft ondernemers de mogelijkheid op een makkelijke en laagdrempelige manier zelf materialen voor het verzamelen van reviews te genereren. De Toolkit, op basis van de Beeldgenerator, genereert in een paar simpele klikken een complete set met een printklare poster, een visitekaartje, losse QR-code en digitaal beeldmateriaal.
Dit alles binnen de kleuren en stijl van de ondernemer.

Marketing Automation & Statistieken

Het motiveren van de ondernemers om actief aan de slag te gaan en blijven met het verzamelen van reviews is de tweede stap. Door middel van de inzet van een stuk Marketing Automation sporen we ondernemers aan actie te ondernemen bij inactiviteit, vieren we samen successen en nemen we ze mee in het proces van reviews verzamelen door middel van een onboardings-traject.

Naast de Marketing Automation beschikt de Toolkit ook over een uitgebreid statistieken dashboard waar alle aangemaakte Toolkits samenkomen en er inzicht is in het gebruik hiervan.

Maatwerk inzet van de Beeldgenerator

De Review Toolkit voor VisitBrabant is een volledige maatwerk tooling die slim gebruik maakt van de techniek van de Beeldgenerator. De mogelijkheid om binnen een bestaand ontwerp zelf vooraf gedefinieerde waardes zoals een afbeelding of kleur te kunnen wijzigen maakt de Beeldgenerator een perfecte tooling voor een zeer gemakkelijke en laagdrempelige toolkit.

De Review Toolkit borduurt op de techniek van de Beeldgenerator verder en is uitgebreid met de mogelijkheid tot het kunnen genereren van printklare PDF-bestanden, het automatisch aanmaken van QR-codes, en nog nog veel meer ontwikkelingen achter de schermen.

Ook zo’n succesvolle digitale tool voor jouw bedrijf?

Stuur Kees een email.