Op maat gemaakte digital oplossing

Vraag

Hoe kun je de campagne ‘Brabant. Dichterbij jou’ op een zo efficiënt mogelijke manier samen met alle partners uitzetten?

Antwoord

Een volledig op maat gemaakte applicatie op basis van onze eigen Beeldgenerator.

Via een exclusieve inlog kunnen alle 150 partners van VisitBrabant gebruik maken van de speciale beeldgenerator en zo hun eigen beelden creëren. Op deze manier kunnen alle partners simpel & flexibel helemaal zelf beelden opzetten binnen de ‘Brabant. Dichterbij jou’-campagne!

studio CEL project: visit Brabant templates

Brabant. Dichterbij jou

Met de gloednieuwe campagne: ‘Brabant. Dichterbij jou’ richt VisitBrabant zich op korte meerdaagse bezoeken met als doel de diverse doelgroepen kennis te laten maken met Brabant!

De Beeldgenerator biedt VisitBrabant en haar partners de mogelijkheid om zeer gemakkelijk binnen de campagne-stijl beelden te creëren. Met een selectie van 9 templates, beschikbaar in meerdere talen, is er altijd wel een template die perfect past.

150
Gebruikers (partners)
180
Campagne beelden gemaakt via de beeldgenerator
9
Verschillende Beeldgenerator templates

Eenvoudig beelden creëren

Een gemakkelijke interface met de nodige flexibiliteit. De op maat gemaakte Beeldgenerator applicatie biedt de mogelijkheid om zelf op een zeer eenvoudige manier beelden te creëren, binnen de campagne-stijl, met de flexibiliteit om er iets eigens van te maken!

studio CEL project: visit Brabant digitale tool

Statistieken dashboard

Meten = weten, en dat is voor deze campagne natuurlijk niet anders! Daarom is de Beeldgenerator applicatie speciaal uitgerust met een eigen statistieken dashboard.

Via het statistieken dashboard is er op elk moment inzicht in het gebruik van de Beeldgenerator, de inzet van de specifieke templates en nog veel meer.

Beschikbaar in meerdere talen

Buiten Nederland ook de juiste doelgroepen aanspreken? Geen enkel probleem!

Binnen de templates is de mogelijkheid geïntegreerd om naast de standaard Nederlandse taal de campagne beelden zowel in het Duits als Engels te exporteren, zo kan elk beeld ook met de internationale doelgroepen worden gecommuniceerd.

Ook zo’n succesvolle case voor jouw bedrijf?

Stuur Kees een email.