Vraag

JLN Transport heeft studio CEL gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen. Met de nieuwe website willen ze de focus leggen op de openstaande vacatures. De diensten moeten ook altijd goed in beeld zijn.

Antwoord

Met het ontwerp van de site is er goed rekening gehouden met het simpel navigeren naar alle pagina’s binnen de site. De homepagina bevat alle relevante informatie meer doorlinks naar de vervolg pagina’s. Doormiddel van een speciale vacature pagina beleefd de potentiële nieuwe werknemer helemaal het JLN Transport gevoel. Met veel verschillende flexibele modules is de website van JLN Transport een groot succes geworden!

UX Design en web development

Er is doorgepakt op het huidige logo van JLN Transport. De huisstijl kleuren zijn daarom ook doorgepakt in het nieuwe UX design. Met elementen zoals de Nederlandse vlag als speels element. Er is veel ruimte voor video en fotografie op elk deel van de pagina. Ook elk flexibele module is handig te bewerken via het WordPress CMS systeem. Zo kan je makkelijk belangrijke tekst meer op laten vallen doormiddel van beeld.

Verschillende modules

Via ons wel bekende module systeem kan je makkelijk en snel pagina’s opzetten. Op basis van een paar regels tekst en een paar mooie foto’s heb je al direct een mooie pagina staan.

Geluid aanzetten Geluid uitzetten

Bedrijfsvideo

We mochten een vette bedrijfsvideo maken. Bekijk de video hieronder!

Geluid aanzetten Geluid uitzetten

Werken bij JLN Transport

Van het solliciteren to aan je eerste werkdag. In de video wordt het sollicitatie proces helemaal duidelijk. De video matched helemaal met de pagina op de website. Bekijk de werken bij JLN Transport video hier onder!

Geluid aanzetten Geluid uitzetten

Ook zo’n succesvolle case voor jouw bedrijf?

Stuur Cees een email.
Even voorstellen
Volgende stap
Het bericht
Volgende stap
De laatste gegevens