Laat jouw merk of klant opvallen en vertel je verhaal met beelden die aanspreken

Probleem

In de wereld van digitale media en marketing is er constant vraag naar kwalitatieve visuele content. Bedrijven moeten snel passende beelden maken voor social media, websites, en advertenties, wat het leveren van professionele beelden binnen budget bemoeilijkt. Traditionele methoden zoals het inhuren van grafisch ontwerpers zijn vaak te duur en tijdrovend.

Oplossing

De Beeldgenerator maakt het mogelijk om visuele content te creëren, zonder dat je grafische ontwerp vaardigheden nodig hebt. Door gebruik te maken van vooraf ontworpen templates en ingebouwde ontwerp elementen, kunnen gebruikers binnen enkele minuten hoogwaardige beelden maken en exporteren. Efficiënt, betaalbaar en eenvoudig.

Met de Beeldgenerator maak je professionele, visuele content voor jouw bedrijf of voor jouw klanten/partners. Of je nu social media posts, website afbeeldingen of ander marketingmateriaal nodig hebt, je maakt het in een handomdraai. De digitale creatietool maakt gebruik van vooraf ontworpen templates. De Beeldgenerator is uniek dankzij de sterke focus op consistentie in het gebruik van de huisstijl. Je merkidentiteit blijft staan als een huis, zonder dat ontwerpervaring nodig is. We bouwen de Beeldgenerator op maat voor jouw behoefte, en het is mogelijk om deze uit te breiden wanneer daar vraag naar is.

Voor wie is de Beeldgenerator?

De Beeldgenerator is ideaal voor bedrijven die zelf visuele content willen maken én voor bedrijven die hun klanten en partners willen ondersteunen. Je kunt snel en eenvoudig professionele en consistente beelden genereren voor je eigen communicatieplatforms. Bedrijven zoals marketing- en ontwerpbureaus kunnen de tool aanbieden aan hun klanten, zodat zij zelf beelden kunnen maken die trouw blijven aan de merkstijl, zonder verlies van kwaliteit.

Super simpel, of maatwerk oplossingen

De Beeldgenerator biedt een breed scala aan oplossingen die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van verschillende bedrijven en situaties. Het kan super simpel zijn, maar ook zo diep en complex worden als nodig is voor het project. Hieronder geven we drie voorbeelden van wat er mogelijk is met de Beeldgenerator

Events

Met de Beeldgenerator kun bedrijven eenvoudig visuele content creëren voor evenementen. Dit kan variëren van promotionele materialen zoals posters en banners tot interactieve content die bezoekers kunnen gebruiken tijdens en na het evenement. Door gebruik te maken van de tool kunnen organisatoren snel afbeeldingen genereren die in lijn zijn met de huisstijl van het evenement, en kunnen ze bezoekers laten participeren door hen de mogelijkheid te geven om zelf beelden te maken en te delen op social media. Dit verhoogt de betrokkenheid en zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling van het evenement.

Review toolkit

De Review Toolkit, gebaseerd op de Beeldgenerator, biedt ondernemers een eenvoudige manier om materialen voor het verzamelen van reviews te genereren. In slechts een paar klikken kunnen gebruikers een complete set maken die printklare posters, visitekaartjes, losse QR-codes en digitaal beeldmateriaal omvat. Al deze materialen worden automatisch aangepast aan de kleuren en stijl van de ondernemer, waardoor de consistentie met de merkidentiteit gewaarborgd blijft. Deze toolkit maakt het voor bedrijven gemakkelijk om klantfeedback te verzamelen en te presenteren op een professionele en aantrekkelijke manier.

Ketens

Voor ketens biedt de Beeldgenerator een oplossing om visuele content te standaardiseren en te verspreiden over verschillende locaties. Door gebruik te maken van vooraf ontworpen templates, kunnen individuele vestigingen snel en eenvoudig beelden creëren die voldoen aan de centrale huisstijlrichtlijnen. Dit zorgt ervoor dat alle vestigingen uniforme en professionele visuele content kunnen gebruiken, wat bijdraagt aan een consistente merkervaring voor klanten. Of het nu gaat om promotionele materialen, social media content of interne communicatie, de Beeldgenerator helpt ketens om hun visuele content efficiënt en effectief te beheren.

Ook de beeldgenerator inzetten voor jouw bedrijf?

Stuur Kees een email.