Efficiënte en multichannel website

Vraag

Efficiënte en multichannel website.

Antwoord

Bas Group neemt de volledige logistieke keten op zijn schouders. Hiervoor ontvangt de klant logistieke efficiëntie terug. Strak georganiseerde warehousing en slim geregisseerde transport, forwarding en distributie zijn voor Bas gesneden koek.

Een efficiënte transportorganisatie verdient ook een efficiënte online presentatie. Dit is wat CM ontwerp voor Bas heeft gerealiseerd. Door een heldere visuele stijl neer te zetten die perfect past binnen de organisatie met verschillende handige systemen. Om zo ook Bas online voor de bezoeker, maar zeker ook voor eigen gebruik nog efficiënter te laten werken.

Responsive website met slimme modules

Om te zorgen dat de klant nog sneller op weg is, is de website van Bas voorzien van een heldere opbouw in combinatie met verschillende slimme toevoegingen. De bezoeker kan razendsnel zijn gewenste informatie vinden. Een voorbeeld hiervan is de Online Rekentool. De bezoeker kan meteen alle details van zijn vracht invoeren en de prijs hiervan laten berekenen. Op deze manier is Bas ook online efficiënt aanwezig voor zijn klanten.

Om het eigen digitale/online proces zo veel mogelijk te optimaliseren, is de website uitgerust met verschillende tools. Zo bevat de website een automatisch antwoord systeem voor vacatures, waardoor er nog sneller gereageerd kan worden op de verschillende kandidaten.

Alles samen zorgt ervoor dat de manier van werken die Bas zelf uitoefent in zijn transport ook online is doorvertaald voor zowel het bedrijf zelf als de (potentiële) klant.

Online Rekentool

In de Online Rekentool kan de klant meteen alle belangrijke details van zijn/haar vracht invoeren. Door de heldere opbouw van de vragen komen alle belangrijke gegevens altijd in goede orde aan en wordt het maken van fouten zo veel mogelijk beperkt.

De klant kan na het invullen van alle noodzakelijke details meteen de prijsaanvraag laten doorsturen vanuit de website en ontvangt deze vervolgens zo snel mogelijk weer terug. De intuïtieve manier van het formulier biedt de klant een veilige en gemakkelijke ervaring met het invullen van een soms lastige prijsopgave.

Hieronder zie je de Online Rekentool in actie:

Geluid aanzetten Geluid uitzetten

Ook zo’n succesvolle case voor jouw bedrijf?

Stuur Cees een email.