Synergie bij CEL: persoonlijke ambities en professionele groei

“Synergie: De meerwaarde die ontstaat door samen te werken”
In de wirwar van de dagelijkse studio activiteiten is het soms makkelijk om de menselijke connectie uit het oog te verliezen. Iets wat wij als klein, hecht team juist heel belangrijk vinden. En dus blijven we daar actief aan werken. Op een vrijdagmiddag werd een Synergie ingeluid, wat dat precies inhoudt en waarom ik het deze titel heb gegeven? Dat leg ik je verder uit.

 

 

Wat was de kern van onze Synergie middag?
Teambuilding, persoonlijke onthullingen, en het delen van onze diepste drijfveren. We stapten uit onze comfortzones en deelden persoonlijke verhalen, ambities, en zelfs DISC-persoonlijkheidstestresultaten. Geen regels, geen restricties. Ieder van ons bereidde een presentatie voor, volledig naar eigen inzicht ingevuld. Deze vrijheid leidde tot een kleurrijk palet van inzichten en openbaringen.

Wat was het doel van deze dag? Niets minder dan volledig inzicht krijgen in elkaars functies, krachten, en passies. We wilden niet alleen ontdekken waar we goed in zijn en wat we leuk vinden, maar ook waar we energie verliezen en waar we vastlopen. Deze diepgaande kennis over elkaar stelt ons in staat om effectiever te communiceren, beter samen te werken, en elkaar te ondersteunen op weg naar persoonlijke en professionele groei.
Inzicht krijgen in het team

Afijn, onze Synergie-middag heeft dust het een en ander opgehelderd:

1. Inzicht in onze sterktes en zwaktes: Wat drijft ons? Wat zijn onze sterke punten? En waar liggen de uitdagingen? Door deze vragen te beantwoorden, konden we niet alleen beter begrijpen wat we van elkaar konden verwachten, maar ook hoe we elkaar kunnen ondersteunen in onze individuele rollen binnen de studio.

2. Inzicht in elkaars expertise: Een team is zo sterk als de som van zijn delen. Door elkaars expertises te kennen en te waarderen kunnen we onze krachten bundelen en optimaal benutten bij projecten. Geen overlappingen meer, maar een naadloze samenwerking gebaseerd op inhoudelijke vraagstukken die passen bij de expertise van ieder individu.

3. Inzicht in persoonlijkheden: DISC-tests brachten onze persoonlijkheden aan het licht, waardoor we niet alleen elkaar beter begrepen, maar ook leerden hoe we effectiever met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. Het resultaat? Een hechter team, klaar om gezamenlijk nieuwe uitdagingen aan te gaan.

 

Synergie presentatie studio CEL

 

Specialiseren in de studio
De resultaten van onze Synergie reiken verder dan alleen persoonlijke inzichten. Met de studio gaan we ons evolueren en meer specialiseren. Door elk teamlid in te zetten op zijn of haar sterkste punten en passies, kunnen we als studio de beste resultaten behalen.

Met een gemotiveerd team, waarin de neuzen allemaal dezelfde kant op staan, bereiken we niet alleen onze doelen efficiënter, maar doen we dat ook met meer plezier. Iedereen krijgt de kans om te doen wat hij of zij ambieert en waar hij of zij goed in is, wat resulteert in een hechte, tevreden en productieve werkomgeving. Zo bouwen we samen aan een toekomst waarin onze studio uitblinkt in zijn specialisaties én excelleert in samenwerking en innovatie.

Wil jij dat wij onze expertises inzetten voor jou en ben je benieuwd wat dit kan betekenen voor onze samenwerking? Neem dan zeker even contact op!

Dit inzicht is geschreven door Denise

Stuur Denise een email.