Beeldgenerator

Waarom een tool om beelden te genereren?

Wij willen altijd kwaliteit leveren. Ieder beeld doet er toe. Maar hoe ga je hiermee om als je de vraag krijgt om snel even iets te maken? En dan ook graag in de huisstijl. Buiten kantooruren en het liefst niet te duur, want het is maar een “simpel” beeldje voor social media… Deze vraagstelling kregen we regelmatig. En eerlijk, ik geef de opdrachtgever gelijk. Het voelt ook niet “lekker” om een dikke rekening te sturen voor iets wat niet heel complex hoeft te zijn. Bij ons digitale team legde ik de volgende vraag neer: kunnen we niet iets maken waarmee de klant super simpel zelf een beeld kan genereren en exporteren in de juiste huisstijl (logo, illustratiestijl, typografie, etc.)? En dat ze dit tooltje dan altijd en overal kunnen gebruiken? Zowel op desktop als mobiel? een soort Canva maar dan minder complex (lees: minder mogelijkheden om het beeld te verknallen, we hebben namelijk ook vaak te maken met personen die niet persĆ© gevoel hebben voor de juiste vorm šŸ˜‰ ). Jazeker was het antwoord. En zo werd de Beeldgenerator geboren.

En nog even dit: we hebben de tool niet alleen voor onszelf gemaakt maar willen graag collega ontwerpers helpen zodat hun designs door klanten optimaal gebruikt kunnen worden zonder de stijl af te breken. Hieronder leg ik uit wat de meerwaarde is.

Creƫer waardevolle content

In de huidige tijd van digitale media en marketing is het creƫren van waardevolle content een belangrijk aspect van het succes van een bedrijf of merk. Online aanwezig zijn en aantrekkelijke content creƫren is nodig om je te onderscheiden van de concurrentie. Als je geen grafisch ontwerper bent, kan het moeilijk zijn om professionele en creatieve content te maken. Met behulp van onze digitale tool heb je binnen een mum van tijd een beeld opgemaakt.

Visuele content in de juiste stijl

De Beeldgenerator is een creatietool waarmee je gemakkelijk aantrekkelijke visuele content kunt maken, zoals social media posts, posters en banners. Dankzij het gebruiksgemak is het voor iedereen snel en eenvoudig te gebruiken. De ontwerpelementen staan al voor je klaar, je hoeft de gewenste template alleen nog te vullen met een beeld en tekst naar keuze. Dit heeft verschillende voordelen voor de gebruikers:

1. Bespaar tijd en geld

Het uitbesteden van content creatie kan duur zijn en de tijd die nodig is om instructies te geven en feedback te geven kan ook behoorlijk oplopen. Met een digitale tool kun je snel en gemakkelijk hoogwaardige content maken zonder dat je daarvoor extra personeel hoeft aan te nemen of externe professionals hoeft in te huren.

2. Flexibiliteit en vrijheid

Met een digitale tool heb je de vrijheid om op elk moment en op elke plaats content te creƫren. Het maakt niet uit waar je bent, je hebt altijd toegang tot de tool.

3. Meer interactie met de doelgroep

Het gebruik van een digitale tool voor het maken van content voor social media en websites biedt meer interactie met het publiek. Dit kan resulteren in meer volgers en betrokkenheid bij je merk of bedrijf.

Hoe werkt de Beeldgenerator?

Voordat je aan de slag kunt gaan met jouw persoonlijke account, wordt deze voor je ontwikkeld. We maken diverse templates op die je kunt gebruiken, het aantal templates is afhankelijk van de wens en behoefte van de klant. Eenmaal een account heb je binnen een paar stappen een gewenst beeld gemaakt. Check onze website van de Beeldgenerator waar een handig stappenplan staat uitgewerkt. Via deze stappen wordt uitgelegd hoe je gemakkelijk zelf een beeld creƫert en kunt delen op je eigen social media kanalen en website.

Klinkt dit nou geweldig en kun jij nu al niet meer wachten om de Beeldgenerator in te zetten voor jouw klanten? Word dan snel partner!

Dit inzicht is geschreven door Cees

Stuur Cees een email.
Even voorstellen
Volgende stap
Het bericht
Volgende stap
De laatste gegevens