Creators of valuable visual communication
 

ISPE

Styling concept: visuele DNA en consistente merkbeleving

Vraag

ISPE heeft studio CEL gevraagd om mee te denken en een voorstel te maken voor hun visuele DNA en bijbehorende consistente merkbeleving. ISPE worstel met het juist verbeelden en verwoorden van hun werkzaamheden binnen de compliance, oftewel privacy consultancy en het implementeren van wet en regelgeving.

Resultaat

Om daadkrachtig te communiceren hebben we de volgende elementen opgezet: een verbeeldend typografisch en krachtig logo. Stijlelementen die het gevoel van scannen en zekerheid uitstralen. Met als krachtige retorische slogan/vraag: Zorgeloos in plaats van zorgen? Met als uitgangspunt: werkbare oplossingen voor compliance, privacy & wetgeving.

ISPE

Vertrouwen in plaats van zorgen. Werkbare oplossingen voor privacy, compliance & risk. Dat is het uitgangspunt. Een pragmatische aanpak voor het continu creëren en behouden van werkbare situaties als het gaat om (registratie) persoonsgegevens en de AVG wetgeving. Met focus op de input en data, het persoonlijk contact en geloof in een geleidelijke maar bovenal gezamenlijke weg waardoor er betere resultaten worden behaald voor de lange termijn. Dat is wat ISPE zonder poespas voor u kan betekenen.

Visuele identiteit

Het logo verbeeld in input en data die wordt opgenomen en uitmond in een duidelijke punt. Aan de ene kant de puntjes op de “i” zetten, aan de andere kant zorgen dat alles klopt. Punt uit. Daarnaast staan de donker blauw en paarse kleuren voor zekerheid, kracht en vertrouwen. Als illustratief element is de input/data en de punt samen als structuur opgezet zodat dit visueel het “scannen” verbeeld. Binnen dit grid kunnen we illustratieve elementen of iconen naar voor laten komen met een eigen karakter.

Geluid aanzetten Geluid uitzetten

Consistente merkbeleving

Om aandacht te genereren aan de doelgroep, actuele items en bedrijfsvoering te presenteren hebben we vaste banners en flexibele content creatie via de beeldgenerator opgezet. zo kun je vaste items promoten en zelf actualiteiten in eenzelfde stijl publiceren.

Creators of valuable visual communication
 
Meld je aan voor de studio CEL stories nieuwsbrief!
Even voorstellen
Volgende stap
Het bericht
Volgende stap
De laatste gegevens