Sander Dongelmans

#digital development

Sander in 10 Emojis

🐶🐷🐰🍕🎮👾🍔🍺🎧🌐

Mijn naam is Sander. Ik ben 24 jaar oud en woon in Nispen, samen met mijn vriendin Lotte. We hebben een echt klushuis gekocht, momenteel zitten we midden in de verbouwing. Het is dan ook een meerjarenplan! We hebben een heerlijk stuk grond voor onze dieren: rottweiler Beertje, de 4 cavia’s, 2 konijntjes en 2 mini varkentjes. Een hoop gezelligheid!

Op het Zoomvliet College in Roosendaal heb ik Media, Vormgeving & Applicatiebeheer gestudeerd. Hier heb ik kennis opgedaan van zowel het programmeren als van visueel werk. Tijdens de stages ben ik meer de richting van web developer opgegaan. Na de opleiding heb ik een aantal jaar bij een online marketingbureau gewerkt, maar ik was toe aan iets anders. Gelukkig was daar de vacature van studio CEL!

Als web developer bouw ik de websites. Ik ben ook steeds meer met ontwerp bezig, iedere keer leer je weer wat bij. Mijn rol is vrij divers, ik doe van alles. Het programmeren vind ik het allerleukst om te doen.

Vragenrondje

Van wat voor werkzaamheden krijg jij energie?

1

Programmeren! Voornamelijk de projecten die zichzelf niet uitwijzen. Ik houd wel van een uitdaging. Een nieuw project wat uiteindelijk een uniek product vormt, daar kan ik echt trots op zijn.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

2

Gamen, en met de dieren bezig zijn. Lekker spelen in de tuin. Klussen doe ik ook heel veel in mijn vrije tijd, maar dat noem ik liever geen hobby. Dat is meer een ‘moetje’, ook al is het vaak hartstikke gezellig en leuk om te doen.

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?

3

Je kunt me wakker maken voor pizza. Je kunt me ook wakker maken voor een actieve zonvakantie. Een combinatie van beide zou helemaal goed zijn.

Met wie zou jij graag een kopje koffie willen drinken?

4

Nou, ik lust helemaal geen koffie. Verander het drankje maar in een koud biertje. In dat geval zou ik wel een biertje willen doen met Keanu Reeves. Je weet wel, die van John Wick. Hij maakt echt goede films en wordt online lekker gehyped. Dat lijkt me wel wat!

Favoriete gifje van Sander

Even voorstellen
Volgende stap
Het bericht
Volgende stap
De laatste gegevens