Mandy Janse

senior designer

Hey, ik ben Mandy Janse en ik kom uit Bergen op Zoom. Samen met mijn partner Bas ben ik in blijde verwachting van ons eerste kindje. Mij kun je bellen voor unieke concepten, toffe branding ideeën en alle grafische uitingen die daaruit rollen.

Na het afronden van mijn opleiding Grafisch Vormgeven in Rotterdam, ben ik doorgestroomd naar de Haagse Hogeschool. Hier heb ik mijn studie Industrieel Productontwerp met als specialisatie verpakkingen afgerond. Deze combinatie van creativiteit, techniek en wiskunde paste precies bij mijn interesses. Ik ben dan ook erg blij dat ik na mijn studie een stageplek bij een ontwerpbureau in Den Haag heb kunnen bemachtigen! Hier heb ik in totaal zeven jaar gewerkt, waarbij ik me bezighield met grafisch vormgeven en verpakkingsopdrachten. Uiteindelijk werd het tijd om verder te kijken en heb ik ervoor gekozen om mijn horizon te verbreden bij verschillende ontwerp- en productiebedrijven. Hierdoor heb ik veel kennis kunnen opdoen en verschillende aspecten van het vak kunnen leren.

Als Senior Designer bij studio CEL kan ik mijn kennis en ervaring breed inzetten. Met mijn expertise in grafisch ontwerp en verpakkingen kan ik hier mijn creatieve en technische vaardigheden combineren. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s mooie projecten te realiseren en het beste uit mezelf te halen.

Mandy in 10 Emojis

🍼🤓🎵🌱🍴🍺🪄💪🏻

Vragenrondje

Van welke werkzaamheden krijg jij energie?

1

Het opbouwen van een visueel DNA voor een klant is zeker een hoogtepunt. Het geeft mij enorm veel voldoening om samen met het team te bedenken welke koers we kunnen gaan varen en vervolgens alle tools te ontwikkelen om dit goed uit te rollen. Het is geweldig om uiteindelijk een kloppend plaatje te krijgen en te zien dat de klant hier blij mee is en de waarde ervan inziet.

Wat doe jij graag in je vrije tijd?

2

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Sporten is een grote passie van me, en ik vind het heerlijk om te trainen met de kettlebells. Dit doe ik samen met mijn man. Vroeger voetbalde ik veel, nu ben ik geswitcht naar boksen. Ik speel ook al jaren dwarsfluit bij een orkest en daarnaast speel ik trombone in een Bergse dweilband. We zijn echte vastenavond vierders en houden van een goed feestje!

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?

3

Ik ben altijd in voor een avontuur met mijn familie! Als mijn familie me wakker zou maken voor een leuk uitje, dan zou ik dat met plezier doen (denk ik).

Met wie zou jij een kopje koffie willen drinken?

4

Ik zou heel graag weer eens gezellig een kopje koffie willen drinken met mijn oma. Zij is echt mijn voorbeeld en mijn idool. Vanwege haar gezondheid gaat dit niet zomaar meer, ik zou graag weer eens teruggaan naar de tijd dat dat wel kon.

Favoriete gifje van Mandy