Kim Hereijgers

#media designer / fotografie

Kim in 10 Emojis

🤩🐱🐮🐶🍩🍻💃🎉🌱✏️

Ik ben Kim! Ik ben 23 jaar oud en ik woon in Wernhout, samen met de koeien, het paard, de Duitse herder en de kat. Een hoop gezelligheid dus! Ik heb een vriend, Ward.

Op het Zoomvliet College heb ik Media Vormgeving gestudeerd. Hierna ben ik bij een fotostudio (waar ik mijn afstudeerstage heb gedaan) blijven hangen. Ik was opzoek naar wat meer variatie in mijn werk en vond al snel een andere baan, maar had nog wat dagen te vullen. Via-via ontdekte ik studio CEL. Dat zag er tof uit, dus heb ik meteen een open sollicitatie gestuurd, en met succes!

Eigenlijk doe ik van alles. Vrijwel alles wat met design te maken heeft komt op mijn bordje te liggen. Zijn er illustraties nodig? Daar draai ik mijn hand niet voor om! studio CEL heeft me veel geleerd, animaties maken bijvoorbeeld. Ik word er steeds handiger in. Nu voer ik ook veel fotografie klussen uit. Alles wat een beetje vormgeving nodig heeft kun je wel aan mij toevertrouwen!

Vragenrondje

Van wat voor werkzaamheden krijg jij energie?

1

Ingewikkelde infographics uitwerken. Illustraties maken, verbindingen leggen. Het is altijd een uitdaging. Een heel mooi magazine realiseren vind ik ook heel tof om te doen. Het leuke aan drukwerk is dat je uiteindelijk een fysiek product in handen krijgt. In een magazine komen veel verschillende aspecten samen, een geheel dat helemaal klopt. Daar word ik echt blij van.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

2

Bouwen voor de Corso Zundert bij buurtschap de Lent! Ik ben nauw betrokken bij de Stichting Bloemencorso Zundert. Hier verzorg ik jaarlijks de vormgeving van diverse uitingen voor zoals het programmaboekje, poster, de entreekaarten etc. En ben ik verantwoordelijk voor de social media van Corso Zundert. Verder ben ik graag thuis met de familie of spreek ik graag af met vriendinnen.

Ik ben sinds enige jaren bezig met fotografie. Mijn interesses in fotografie zijn erg divers. Dit probeer ik ook steeds vaker toe te passen bij studio CEL. Samen met de klant creëren we mooie beelden die we later in de vormgeving kunnen plaatsen. Zo hebben we het complete plaatje in huis.

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?

3

Donuts! Het liefst wel van de Dunkin Donuts. Een cronut, zo’n combinatie van een croissant en een donut, is mijn ultieme favoriet. Golden Retriever en Duitse Herder puppy’s mogen me best wakker blaffen, zo lief! Tijdens de koude wintermaanden wil ik ook wel mijn bed uit voor een tripje naar de zon.

Met wie zou jij graag een kopje koffie willen drinken?

4

Echt idolen heb ik niet. Op Instagram volg ik een aantal fotografen en designers waar ik best eens mee zou willen kletsen. Ontdekken hoe zij denken en werken, dat lijkt me wel wat!

Favoriete gifje van Kim

Even voorstellen
Volgende stap
Het bericht
Volgende stap
De laatste gegevens