Kees van der Vliet

digital & motion developer

Hi, ik ben Kees, 28 jaar en afkomstig uit Roosendaal. Begonnen vanuit een passie voor design, video en het web! Het werkende leven bij studio CEL (destijds nog bekend als CM Ontwerp) gestart als Web Developer en vervolgens verder gegroeid.

Digitale projecten zijn écht mijn cup of tea. Ik omschrijf mezelf dan ook het liefste als een echte digital native (lees: een nerd 🤓).

Binnen onze studio zet ik mezelf als digital & motion developer in voor web development (van o.a. onze slimme tools natuurlijk), motion graphics, UI/UX-designs, animaties, analyses en meer!

Kees in 10 Emojis

👌🏋️😸🏍🎮🤓🍷☕️⛷️🎧

Vragenrondje

Van wat voor werkzaamheden krijg jij energie?

1

Vooral van werkzaamheden met veel diversiteit en uitdaging. Ik vind het vooral fijn als iets nog niet helemaal concreet is, dan kan ik een beetje gaan uitpluizen hoe we het gaan doen en wat de beste manier is om het te doen. Ik denk graag na over hoe dingen beter kunnen, als de resultaten dat ook laten zien ben ik pas echt content.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

2

Als ik thuis ben ligt er al snel een plaatje te draaien op mijn platenspeler. Een dagje toeren op de motor vind ik ook heerlijk om te doen. Dit doe ik vaak met mijn vader. Als ik thuis ben pak ik eerder mijn gameconsole erbij dan dat ik Netflix aanzet. Het liefst met Foxie gezellig op schoot, als ze het daarmee eens is natuurlijk.

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?

3

Eigenlijk mag je me helemaal niet wakker maken hoor. Foxie mag dat als enige wel. Als ik toch iets moet noemen, dan wil ik wel een paar uurtjes slaap missen in ruil voor nieuwe schoenen.

Met wie zou jij graag een kopje koffie willen drinken?

4

Iemand 1-op-1 ontmoeten staat totaal niet op mijn wensenlijst. Ik kan niemand bedenken. Veel liever ga ik naar een leuk concert om van een afstandje toe te kijken.

Favoriete gifje van Kees