Kees van der Vliet

#digital marketing

Kees in 10 Emojis

👌🏋️😸🏍🎮👟🍷☕️🎧

Hé, ik ben Kees. Ik ben 26 jaar oud en woon in de binnenstad van Roosendaal. Hier woon ik samen met mijn kat Foxie.

Tijdens mijn studie Communicatie & Multimedia Design deed ik het een en ander voor Sterke Zaak. Dat bedrijf zit in hetzelfde pand gevestigd als studio CEL. Na mijn afstuderen kreeg ik de vraag om te blijven. Dit kon alleen niet fulltime, en daar was ik wel naar op zoek. Cees was op dat moment ook zoekende naar een digital native. We hebben een constructie bedacht waarin ik voor beide partijen kan werken, lekker gevarieerd dus!

Mijn rol bij studio CEL is veelomvattend. Ik kan niet in een paar woorden zeggen wat mijn rol precies is. Als Digital Marketeer pak ik alles op wat digitaal moet gebeuren. Als het binnen een scherm gebeurt kan ik er wel wat mee. Het ene moment ben ik een webontwikkelaar, het andere moment maak ik animaties, ben ik online marketeer of strateeg. Het ligt er maar net aan wat er moet gebeuren.

Vragenrondje

Van wat voor werkzaamheden krijg jij energie?

1

Vooral van werkzaamheden met veel diversiteit en uitdaging. Ik vind het vooral fijn als iets nog niet helemaal concreet is, dan kan ik een beetje gaan uitpluizen hoe we het gaan doen en wat de beste manier is om het te doen. Ik denk graag na over hoe dingen beter kunnen, als de resultaten dat ook laten zien ben ik pas echt content.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

2

Sporten. Ik ben veel in de sportschool te vinden, samen met mijn broer. De meeste avonden zijn daar wel mee gevuld. Een dagje toeren op de motor vind ik ook heerlijk om te doen. Dit doe ik vaak met mijn vader. Als ik thuis ben pak ik eerder mijn gameconsole erbij dan dat ik Netflix aanzet. Het liefst met Foxie gezellig op schoot, als ze het daarmee eens is natuurlijk.

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?

3

Eigenlijk mag je me helemaal niet wakker maken hoor. Foxie mag dat als enige wel. Als ik toch iets moet noemen, dan wil ik wel een paar uurtjes slaap missen in ruil voor nieuwe schoenen.

Met wie zou jij graag een kopje koffie willen drinken?

4

Iemand 1-op-1 ontmoeten staat totaal niet op mijn wensenlijst. Ik kan niemand bedenken. Veel liever ga ik naar een leuk concert om van een afstandje toe te kijken.

Favoriete gifje van Kees

Creators of valuable visual communication
 
Even voorstellen
Volgende stap
Het bericht
Volgende stap
De laatste gegevens