Kees van der Vliet

#creative marketing

Kees in 10 Emojis

👌🏋️😸🏍🎮👟🍷☕️🎧

Hé, ik ben Kees. Ik ben 28 jaar oud en woon in de binnenstad van Roosendaal. Hier woon ik samen met mijn kat Foxie.

Na mijn studie Communicatie & Multimedia Design ben ik direct begonnen bij studio CEL. Cees was op dat moment op zoek naar een digital native, en zo geschiedde. Eerst begonnen als Webontwikkelaar, toen mezelf omgetoverd tot Digital Marketeer en nu sta ik bekend onder de noemer van Creative Marketeer. Ik ben de man die de volledige marketing onder handen neemt.

Mijn rol bij studio CEL is veelomvattend. Het ligt er maar net aan wat er moet gebeuren en wat de klant nodig heeft. Van animaties en toffe campagnebeelden tot volledige rapportages waar alle data in terug te vinden is.

Vragenrondje

Van wat voor werkzaamheden krijg jij energie?

1

Vooral van werkzaamheden met veel diversiteit en uitdaging. Ik vind het vooral fijn als iets nog niet helemaal concreet is, dan kan ik een beetje gaan uitpluizen hoe we het gaan doen en wat de beste manier is om het te doen. Ik denk graag na over hoe dingen beter kunnen, als de resultaten dat ook laten zien ben ik pas echt content.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

2

Als ik thuis ben ligt er al snel een plaatje te draaien op mijn platenspeler. Een dagje toeren op de motor vind ik ook heerlijk om te doen. Dit doe ik vaak met mijn vader. Als ik thuis ben pak ik eerder mijn gameconsole erbij dan dat ik Netflix aanzet. Het liefst met Foxie gezellig op schoot, als ze het daarmee eens is natuurlijk.

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?

3

Eigenlijk mag je me helemaal niet wakker maken hoor. Foxie mag dat als enige wel. Als ik toch iets moet noemen, dan wil ik wel een paar uurtjes slaap missen in ruil voor nieuwe schoenen.

Met wie zou jij graag een kopje koffie willen drinken?

4

Iemand 1-op-1 ontmoeten staat totaal niet op mijn wensenlijst. Ik kan niemand bedenken. Veel liever ga ik naar een leuk concert om van een afstandje toe te kijken.

Favoriete gifje van Kees

Even voorstellen
Volgende stap
Het bericht
Volgende stap
De laatste gegevens