Denise Schouteren

creative office manager

Hi, mijn naam is Denise. Ik ben 30 jaar oud en woon in Bergen op Zoom met man Leander, zoon Abel en Bowie de kater. Liefhebber van de Nederlandse taal, organisatietalent en muziekfanaat.

Ik heb een paar jaar als directiesecretaresse gewerkt. Daarna ben ik als freelance Copywriter aan de bak gegaan. Na een tijd begon ik het secretariële geregel toch te missen. Toen stuitte ik op een leuke vacature van studio CEL. Terug naar de rol van spin-in-het-web en ook creatief bezig kunnen zijn.

Als Creative Office Manager breng ik orde en regelmaat binnen een team van enthousiastelingen. Alle toffe ideeën uit brainstorms moeten wel een duidelijk plekje krijgen! Ik ondersteun collega’s waar het kan. Meedenken, sparren over nieuwe plannen en zorgen dat de agenda’s goed gevuld blijven zijn hier goede voorbeelden van. Verder zorg ik dat de administratie altijd op orde is en denk vooruit. Een leuk uitje regelen? Daar ben ik natuurlijk altijd voor in.

Denise in 10 Emojis

🎵😺🍝🍷🏛️🌿🇨🇴🖖✈️

Vragenrondje

Van welke werkzaamheden krijg jij energie?

1

Het overzichtelijk maken van to-do’s, plannen en diverse documenten maakt me heel gelukkig. Dat alles in een oogopslag te overzien is en niemand meer hoeft te zoeken naar een sheetje. Ik vind het fijn als mijn collega’s weten wat ze aan mij hebben, dat ik ondersteuning bied waar dat nodig is.

Wat doe jij graag in je vrije tijd?

2

Ik houd ontzettend van muziek. Van hedendaagse pareltjes tot hits uit de 60’s. Nieuwe albums ontdekken, platenzaken afspitten, bandjes luisteren in kleine poppodia of een meerdaags festival bezoeken, ik ben overal voor in. Schrijven is ook een favoriete bezigheid. Verder ben ik veel in de keuken te vinden, lekker kokkerellen voor mijn gezin of voor vrienden.

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?

3

Voor een nachtje doorhalen bij een tof concert! En voor een bordje verse pasta met een glaasje wijn.

Met wie zou jij een kopje koffie willen drinken?

4

Tot mijn grote spijt kan het niet meer, maar ik had best een bakkie willen doen met David Bowie. Gewoon om eens gezellig te kletsen, ben wel benieuwd naar zijn denkwijze. Ik wil ook wel het gesprek aangaan met Banksy, om te ontdekken wat hem drijft tot het maken van zijn werk.

Favoriete gifje van Denise