Davey de Groot

#stagiair visual design

Davey in 10 Emojis

😂🎉☀️🍻🎵🛌🍣🕺🏖️🎹

Mijn naam is Davey, en ik maak van augustus 2023 tot en met januari 2024 onderdeel uit van team CEL! Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding CMD te Avans Breda, en tijdens dit leerjaar kunnen we een half jaar proeven van het werkleven tijdens een stage. Tijdens mijn kennismakingsgesprek bij CEL was er meteen een leuke klik!

Ik woon vlakbij het centrum van Breda bij mijn ouders thuis. Voordat ik aan de opleiding CMD begon heb ik de HAVO afgerond, ik heb ook al diverse baantjes doorlopen. Van manusje-van-alles bij de Jumbo tot leidinggevende bij de H&M en tijdens de coronatijd bezorger bij Thuisbezorgd om toch bezig te blijven! Nu werk ik bij de Gamma, weer wat anders.

Mijn rol bij studio CEL moet nog invulling krijgen, maar ik denk dat ik met genoeg ideeën kan komen. Out of the box denken. Verder lekker veel creëren natuurlijk! Ik heb geen specifiek doel tijdens mijn stage, het is meer dat ik goed wil leren hoe het is om in een bedrijf te werken en met klanten om te gaan.

Vragenrondje

Van wat voor werkzaamheden krijg jij energie?

1

Alles waarbij ik echt een doel heb en lang bezig kan zijn. Opdrachten waarbij ik precies weet wat de bedoeling is, zonder dat het concept al staat. Dan kan ik uren achter mijn computer zitten in mijn eigen bubbel.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

2

Ik besteed veel vrije tijd met mijn vrienden, leuke dingen doen! Verder ben ik veel met muziek bezig. Piano spelen, zelf muziek maken. Maar ook muziek luisteren en concerten bezoeken. Mijn muzieksmaak gaat alle kanten uit, het ligt er maar net aan wat mijn vibe is!

Waar kunnen we jou ’s nachts voor wakker maken?

3

Alleen voor heel lekker eten! Andere dingen vind ik toch echt niet de moeite waard midden in de nacht.

Favoriete gifje van Davey

Even voorstellen
Volgende stap
Het bericht
Volgende stap
De laatste gegevens