Een identiteit die staat als een huis
Livingstone is de villabouwer die het gehele traject van kavel tot oplevering voor de klant verzorgd. Ontzorgen en samen bouwen aan een droomhuis staat voorop. De 6 verschillende type villa’s zijn de basis voor een persoonlijke bouwstijl. Van maatwerk tot vrije architectuur wordt samen met de klant gebouwd tot de ideale woning. Wij zorgen ervoor dat de inspirerende plaatjes de juiste uitstraling krijgen en dat de trajecten visueel zo transparant mogelijk worden gevisualiseerd. Van Inspiratieboek, prijslijst en duurzaam bouw folder tot website, iconen, stand en digitale presentaties.

Expertises
Publicaties
Graphic design
Ruimtelijk ontwerp
UX screen & Web ontwerp
Signing

Responsive website met conversie analyse

Livingstone is zich bewust dat de potentiële villabouwer zich online oriënteert op bouwstijlen en mogelijkheden. Door de website zo in te richten dat de navigatie zich volledig focussed om het de bezoeker zo overzichtelijk mogelijk te maken is er een hoge conversie naar aanvragen voor het online ofwel fysieke inspiratieboek. Deze conversie wordt gemeten en door deze te analyseren “groeit” de website mee met de mogelijkheden van online presenteren. Met recht kan gezegd worden dat de online marketing en visuele communicatie hier een bijdrage levert aan de groei van het bedrijf.

Onder: hoofdnavigatie door villa’s en zoeken op kenmerken van alle villa’s voor het gebruikersgemak van de bezoeker.

Inspiratieboek

Een boek vol inspiratie om lekker in de bank door te nemen om zo tot de juiste sfeer te komen. Dat was de basis van het boek. Uiteindelijk is het boek een mooi naslagwerk en omschrijft het de werkwijze van Livingstone. Uiteraard ondersteund door kleuren en visuele kenmerken. Dit boek geeft je een inkijk in het proces van kavel tot bouwen tot opleveren van uw droomvilla!

Graphic icons

Om de verschillende manieren van ontzorgen kracht bij te zetten en om diverse stijlkenmerken visueel te onderscheiden zijn er diverse iconen ontwikkeld. Voor zowel het inspiratieboek als voor de digitale artist impressions werden deze iconen geïllustreerd.

Even voorstellen
Het project
De laatste gegevens