Complete digitale branding Bas Group

Expertises

 
 

Efficiënt en multichannel website

Bas Group neemt de volledige logistieke keten op haar schouders. Hiervoor ontvangt de klant logistieke efficiëntie terug. Strak georganiseerde warehousing en slim geregisseerd transport, forwarding en distributie zijn voor Bas gesneden koek.

Een efficiënte transportorganisatie verdient ook een efficiënte online presentatie. Dit is wat CM ontwerp voor Bas heeft gerealiseerd. Door een heldere visuele stijl neer te zetten die perfect past binnen de organisatie met verschillende handige systemen. Om zo ook Bas online voor de bezoeker maar zeker ook voor eigen gebruik nog efficiënter te laten werken.

 
 

Responsive website met slimme modules

Om te zorgen dat de klant nog sneller op weg is, is de website van Bas voorzien van een heldere opbouw in combinatie met verschillende slimme toevoegingen. De bezoeker kan razendsnel zijn gewenste informatie vinden maar ook door bijvoorbeeld de Online Rekentool meteen alle details van zijn vracht invoeren en de prijs hiervan laten berekenen. Op deze manier is Bas ook online effici¨nt aanwezig voor zijn klanten.

Om het eigen digitale/online proces zo ver mogelijk te optimaliseren is de website uitgerust met verschillende tools. Zo bevat de website een automatisch vacature antwoord systeem waardoor er nog sneller gereageerd kan worden op de verschillende kandidaten.

Alles samen zorgt ervoor dat de manier van werken die Bas zelf uitoefent in zijn transport ook online is doorvertaald voor zowel het bedrijf zelf als de (potentiële) klant.

 
 

Online Rekentool

In de Online Rekentool kan de klant meteen alle belangrijke details van zijn/haar vracht invoeren. Door de heldere opbouw van de vragen komen alle belangrijke gegevens altijd in goede orde aan en wordt het maken van fouten zo ver mogelijk beperkt.

De klant kan na het invullen van alle noodzakelijke details meteen de prijsaanvraag laten doorsturen vanuit de site en ontvangt deze vervolgens zo snel mogelijk weer terug. De intuïtieve manier van het formulier invullen geeft de klant een veilig en eenvoudige ervaring van soms vrij uitgebreide prijsopgaven.

Hieronder zie je de Online Rekentool in actie:

 
 

Ook een efficiënte site die vóór u werkt?

Neem contact met ons op
Even voorstellen
Het project
De laatste gegevens