graphics.

Visuele creaties met het WOW! effect

We ademen beeld. We illustreren de wereld en creëren het ene na het andere gave beeld. Het is onze passie om voor alles wat we doen een euforisch moment te maken. Zo blijven we creatief en dagen we onszelf uit. Met de mogelijkheden van vandaag kunnen we platte beelden, bewegende beelden, zelfs zingende beelden creëren. Niets is te gek. Daag jij ons uit?

 

Graphic design

“There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.” – Milton Glaser

Graphic design is de overkoepelende titel voor logo’s en iconen (enkele op zichzelf staande communicerende beelden), illustratie (in één beeld een verhaaltje vertellen) en infographics (complexe materie uitleggen en begrijpelijk maken).

Motion design

Alles wat wij met bewegend beeld creëren valt onder Motion design. We maken de mooiste videoproducties. Van campagnes en interviews tot sfeerimpressies. Voor het vertellen van complexe verhalen ontwikkelen we ook geregeld animaties. Van script, storyboard tot animeren, alles doen we in eigen huis en/of met specialisten. Voor video’s of het verbeelden van een enkel logo maken we hele vette korte motion graphics. Dit zijn korte animaties die vaak als een loopje door blijven animeren. Deze worden vaak gebruikt als intro of outro bij video’s.

Fotografie

Als beeldbank en naslagwerk maken we series beelden. Bij fotografie gaat het niet alleen om het schieten van het plaatje. Het is de kunst om het juiste moment te pakken. En dat geldt ook voor het kaderen van het onderwerp en zorgen dat de belichting past bij het geheel. We zorgen ervoor dat alle beelden seriematig worden afgewerkt. Dit doen we met beeld en bewerking.

Even voorstellen
Volgende stap
Het bericht
Volgende stap
De laatste gegevens